De beginners/gevorderden groep

Loopgroep Lemsterland is een gezellige loopgroep met een grote diversiteit aan leden. Onze lopers hebben verschillende leeftijden en verschillende loopniveaus. Op woensdagochtend om van 8:45 tot 9:45 traint de deze groep onder leiding van Femke Hendriksma. De training start bij sporthal De Hege Fonnen en vindt vervolgens plaats op verschillende locaties. Na een gezamenlijke warming-up volgt een stukje loopscholing. Daarna werken we aan de hardloopconditie, waarna we gezamenlijke teruglopen naar de sporthal. Eén keer in de maand drinken we na afloop van de training een kopje koffie in de sporthal. Ons doel is het opbouwen van voldoende conditie om de 5 km (of meer) van de Woudagemaalloop te rennen.

Lijkt het jou ook leuk om op een gezellige manier aan je conditie te werken? Kom dan geheel vrijblijvend een gratis proeftraining meedoen. Na de proeftraining betaal je slechts € 3,00 per training.

Neem voor meer informatie contact op met Loopgroep Lemsterland: loopgroeplemsterland@live.nl.

De gevorderdengroep

Op donderdagavond traint de gevorderdengroep van 20:00 tot 21:15 onder leiding van Riekele Kobes. De gevorderdengroep is geschikt voor lopers die minimaal 5 km onafgebroken kunnen rennen. Ook zeer ervaren lopers of langeafstandslopers die op zoek zijn naar een intervaltraining zijn van harte welkom. Iedere training start bij Sporthal De Hege Fonnen. Hiervandaan rennen we samen naar een trainingslocatie. Deze locatie verschilt iedere week. Na een warming-up voeren we een korte loopscholing uit, gevolgd door een wekelijks wisselende intervaltraining. Ook krachtoefeningen komen regelmatig aan bod. Aan het einde van de training komen we weer terug bij de sporthal, waar we de training afsluiten met een aantal rekoefeningen.

 

Als je op zoek bent naar gezelligheid tijdens het lopen, een nieuwe manier van trainen of een loopmaatje om je aan op te trekken, dan ben je van harte welkom om een keer een gratis proeftraining mee te doen. Na de proeftraining betaal je €3,00 per training.

Volg ons ook op Facebook!WOUDAGEMAALLOOP LEMMER