Donderdag 15 juni 2023

9e Woudagemaalloop!

De IJB prestatieloop begint om 19.30 uur en is 5 en 10 km lang.

Vlak naast de Beachclub bevindt zich de start. Bij zwembad Nij Suderse (onder de Beachclub) kun je je eventueel omkleden.

De route

Op onderstaande afbeelding vind je de route van de Woudagemaalloop.

Deze route is 5 kilometer en wordt dus 1 of 2 keer afgelegd. Deze unieke route voert je langs (maar niet over) het strand, over asfaltpaden, langs het monumentale Woudagemaal (Unesco Werelderfgoed), over de ijsselmeerdijk en om het Woudagemaal heen. De route is dus gedeeltelijk verhard en onverhard. Natuurlijk staat onderweg een drinkpost met water. Een gedeelte van de route is normaal gesproken niet toegankelijk voor publiek en wordt speciaal voor de Woudagemaalloop opengesteld. Een unieke kans om een prachtige route met weinig verkeer te rennen.


De finish

De finish vindt ook plaats bij de Beachclub. Hier verwelkomt onze omroeper je met muziek en staat er drinken klaar. Nadat je bent gefinisht lever je de schoenentag weer in.

LET OP: niet inleveren schoenentag kost EURO 7,50

Na afloop ben je van harte welkom om nog even na te praten over de loop onder het genot van een kopje koffie bij de Beachclub Lemmer, of kun je je medelopers aanmoedigen bij de finish.
WOUDAGEMAALLOOP LEMMER